World Peace Entertainment
World Peace Entertainment
  • 62
  • 105 752 955

Video

Demi Kita MV Promo!!
Views 22KYear ago
Behind The Scene of SABAR
Views 11K2 years ago

Comments

  • Mohammad Azlan
    Mohammad Azlan 3 hours ago

    Jiwa ku tulus untuk mu...๐Ÿค’๐Ÿค•

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid 5 hours ago

    1.4M we did it guys!

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid 5 hours ago

    Ismail Izzani ft. SonaOne for next EDM single, Mael...

  • Fadzli Hashim
    Fadzli Hashim 6 hours ago

    AL-WADUD - Yang Maha Mencintai Lagu ni deep weih bukan bishe-bishe

  • Zharif Iszal
    Zharif Iszal 6 hours ago

    hrmmm teringat kat saya punya bidadari !!!!!

  • Muhammad Shakir
    Muhammad Shakir 8 hours ago

    2020 anyone?

  • H
    H 18 hours ago

    I always look up to ismail izzani songs. His musics is up-to-date to newest trends and ear catching. All the best! ๐Ÿ’ช๐Ÿป

  • Jawal Abdilla
    Jawal Abdilla 19 hours ago

    saya sentiasa sokong abg mael kerana saya peminat abg mael

  • NURUL AUNI BINTI MOHAMAD NASSER -

    comelnya bila ismail kata 'sukakan dari dulu lagi'

  • NURUL AUNI BINTI MOHAMAD NASSER -

    HENSEMNYA ISMAIL

  • Sam A30
    Sam A30 21 hour ago

    SUMPAH SEMPURNA SEKALI LAGI truskann karyamu begituuuu haluss๐Ÿ‘Œ

  • Sam A30
    Sam A30 21 hour ago

    SUMPAH SEMPURNA kamuuu menyanyi...hopeee kekal dlm industri...truskan karyamuuuuu๐Ÿ‘Œ๐Ÿ’ƒ

  • Sam A30
    Sam A30 21 hour ago

    Sempurna hidupku suaramuu bergema ๐Ÿ‘Œ

  • Sam A30
    Sam A30 21 hour ago

    SUMPAH...lagu berhantu harap jd gelombang lagu thun ini...masuk AJL thun nh plessss๐Ÿ‘Œ

  • Marlin Yacob
    Marlin Yacob 21 hour ago

    I my favorite song๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ™

  • Tokmu Tokaq
    Tokmu Tokaq Day ago

    Takkan membuat mu derita.....

  • Moon light
    Moon light Day ago

    suara dia sedap ;-;

  • NURUL SUHAIKAH BINTI SAHRIZAL -

    Hensem lh dua

  • nafees JB
    nafees JB Day ago

    good saya suka semua lagu ismail izzani

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid Day ago

    1,399,465. 1.4M cmon guys

    • Azizah
      Azizah 16 hours ago

      ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช

    • Ariff Hamid
      Ariff Hamid 17 hours ago

      @Samsa hahahahh

    • Samsa
      Samsa 19 hours ago

      Mesti peminat mael enn.. sebab perasan komen hang kat mana2 ๐Ÿ˜‚

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid Day ago

    Rasa mcm dh terkena pop quiz lah. hehe

  • Sync ML
    Sync ML Day ago

    Lagu apa ni kontol ,tah pape lagu zaman skrng,lagu zaman dulu jugak tetap padu ,lagu zaman skrng mcm sakai,lirik tah apa ulang yg Sama je lirik

  • AHMAD DINI
    AHMAD DINI Day ago

    Apakah??

  • Nureen Laila
    Nureen Laila Day ago

    lol start suka lagu ni since harris baba nyanyi live malam ni dekat uitm kampus alor gajahโœŒ๐Ÿฅฐ

  • Mariana Atan
    Mariana Atan Day ago

    Ismail izzani hensem gilaaaaaa

  • Mariana Atan
    Mariana Atan Day ago

    Pandai gila menariiiiiii ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฎ

  • fangirl xuxii
    fangirl xuxii Day ago

    Your music and your voice never disappointed us!!! Keep going on!! Fans dari Keningau~๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

  • Noni Betri
    Noni Betri Day ago

    Awak๐Ÿ’”

  • Mariana Atan
    Mariana Atan Day ago

    Ismail Izzani Hensem Gilaaaaaa

  • Ryan zafaran Dania lisha

    Siapa tahu lagu Sumpah ni TOP 1.Like Sikit..

  • Azizah
    Azizah Day ago

    81,130 views,,,Road to 82k...

  • NUR RABIATUL AFIQAH BINTI LAILYMURAD -

    saya suka juga ismail izzani sedap

  • alina alrhosky

    Saya suka sangat lagu ni siapa suka juga ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Eijjah
    Eijjah Day ago

    1,395,261 views, road to 1.4M.

  • Joy Jech
    Joy Jech 2 days ago

    Wow

  • Syahrain Safizul
    Syahrain Safizul 2 days ago

    sape yang peminat marvel , 2:49 korang akan perasan character marvel disitu

  • 3rNy 352
    3rNy 352 2 days ago

    Finally, aku dah jumpa lagu ini! ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜†

    • 3rNy 352
      3rNy 352 10 hours ago

      @Sofea Amira I terlupa nama lagunya Lol..

    • Sofea Amira
      Sofea Amira 12 hours ago

      Lagu paling senang nk cri..haha

    • Ariff Hamid
      Ariff Hamid Day ago

      laa awak xtau ke sapa nyanyi lgu ni?

  • azlin sya
    azlin sya 2 days ago

    ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Northern Major
    Northern Major 2 days ago

    Assalamualaikum, kepada orang yang tak suka lagu ni, actually lagu ni rare. Lagu Malaysia mana ada banyak style electronic. Yang banyak pun sedihhnya lagu jaa, apo sedih2.. At least, ada la style lain2 sikit ok la, kan? :D

  • Amer Salleh
    Amer Salleh 2 days ago

    Ismail izzani hensem๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Mona Irma
    Mona Irma 2 days ago

    Ismail izzani

  • Mona Irma
    Mona Irma 2 days ago

    Hai abng

  • Oni Fatrah
    Oni Fatrah 2 days ago

    Lagu ni sedap lagi daripada baby shima๐Ÿ™„

  • Mohd Yusri
    Mohd Yusri 2 days ago

    Hear this ismail voice ๐Ÿ˜Šโ˜บqute

  • Sirap Ais
    Sirap Ais 2 days ago

    Mail dgn budak prmpuan tu blh gabung,mcm dance adk brdik philipina tu niena. Lincah wey bdk prmpuan ni. Comel je dgn mail

  • myafifalya my
    myafifalya my 2 days ago

    Andai rembulan tidak lgi mmpu bercahaya sdp sngt lgu ni

  • Mohd Azwan
    Mohd Azwan 2 days ago

    Saya berharap ernie akan cover lagu ni dan wat kelainan pada muzik lagu ni.. Lagu dh sedap tapi nadanya cam xpuas.. Bagi saya lh.. Setiap org ada selera yg brbeza

  • Miss Tintin
    Miss Tintin 2 days ago

    i really2 like him๐Ÿ˜ the first time i heard his voice, so smooth.. tina from philippines๐Ÿ˜Š

  • reen koyoko
    reen koyoko 2 days ago

    syika kalau ko baca komen ni. whtspp aku balik. ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

    • Faiz Baharuddin
      Faiz Baharuddin 7 hours ago

      Alhamdullilah sekarang syika sah menjadi Bini aku

    • Fenilee Stan
      Fenilee Stan 15 hours ago

      Move on la bodoh

    • Dumb Haze
      Dumb Haze 17 hours ago

      @Serol Syah sorry bro aq dh antar rombongan ke umah syika

    • Serol Syah
      Serol Syah 23 hours ago

      reen koyoko sorry bro, syika dh jdi milik aku

    • reen koyoko
      reen koyoko Day ago

      @xs6fie 7 tak baik bro ckp cmtu

  • Norliza Abdul Jabar

    Ben Amir dengan Ismail Izzani dua2 ada style rambut.Antara diorang ni mana paling hansem?

    • Eijjah
      Eijjah 2 days ago

      Mail COMEL...

  • Fell Felleyyy
    Fell Felleyyy 2 days ago

    First dgr tk suka bila ulang lagi jatuh cinta dgn lagu ni sudah

  • Nurul Mohd Raini
    Nurul Mohd Raini 2 days ago

    Aq brcinta dgn dya akhirnyee dyew khwin dgn org laen... ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ

    • sap gam
      sap gam 15 hours ago

      Haish dak wicet ni. Habiskan sekolah dulu la. Aq dyew natang apa syial

    • My Tuber
      My Tuber 2 days ago

      Bercinta la dg allah

  • shukri vikerness
    shukri vikerness 2 days ago

    cadangan aku dia buat versi English tuk semua lagu2 power dia. try tembus international. muda lagi masa depan cerah

    • Ariff Hamid
      Ariff Hamid 2 days ago

      yes i agree. Mael ko kena buat lagu B.I ja lepas ni n go international bro!

  • Stephanie Kayah
    Stephanie Kayah 2 days ago

    I don' t care kalau ismail nak tiru bts.Sebab he looks good in kpop. Mail ni mcm Jk bts. Kadang2 klaw dngar Mail nyanyi mcm dngr jk. Dhlah pandai nyanyi,rap,dance and I really like it๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Alangยฒ masuklah Produce 101 Mail๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ I will support you... Mail lah satuยฒ nya artis Malaysia sya minat. Kepada Haters Mail di luar sana, jgn nak bandingkn dia dgn artist lain or kutuk mv. At least, dia dh mncuba and he more perfect than you alls(Haters)๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

  • shukri vikerness
    shukri vikerness 2 days ago

    dia tak tau,bila mak dia tengok dia main hujan camni dari bidadari terus jadi singa

    • Jawal Abdilla
      Jawal Abdilla 19 hours ago

      tak semestinya kerana mungkin mak dia bangga sebab anak dia menjadi orang yg berjaya

  • shaliyanti shaliyanti

    Abg mael sy ni peminat abg mael ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ lagu abg mael mmg power arhh๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ terbaik arhh lagu abg mael niii๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • Analisis Tangga Ayam

    habis duit ptptn ni sial.

  • Bora hae
    Bora hae 2 days ago

    his voice nice tho

  • Sani Ismail
    Sani Ismail 2 days ago

    I love lagu

  • Salbianah Aking
    Salbianah Aking 2 days ago

    cutenya dia

  • Dsky Walkerz
    Dsky Walkerz 2 days ago

    Welcome to malaysia..

  • Wan Hilmi
    Wan Hilmi 2 days ago

    sedap lah lagu ni klau abang saya tengok nanti dia bagi duit,dia suruh youtube bagi duit

  • Nor Atikah
    Nor Atikah 2 days ago

    Suka part 'uhhhhh'

  • Muhammad Abdullah
    Muhammad Abdullah 3 days ago

    Best nye lagu ni dari yg lain

  • Mariana Atan
    Mariana Atan 3 days ago

    Ismail Izzani Hensem Gilaaaaaaa๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • dyg aieamoi
    dyg aieamoi 3 days ago

    Suka dengan lagu in Ismail izzani

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid 3 days ago

    Chill..Chill ๐Ÿ˜

  • edf A
    edf A 3 days ago

    Sedap sgt lah suara firdaus ni ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ buat byk laguu lagii pleaseee please ๐Ÿ™Œ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

  • nur zaurah Gccb
    nur zaurah Gccb 3 days ago

    kalau best sgt tu tanda nye dy setuje kan like love you so much naim daniel๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’

  • Lazmin gappar
    Lazmin gappar 3 days ago

    Lawa

  • nik hafizh
    nik hafizh 3 days ago

    Sedapnya

  • Ririn Putrysc
    Ririn Putrysc 3 days ago

    Keren sukak betul la sma lagunya bang mail ๐Ÿ˜

  • zara sarman
    zara sarman 3 days ago

    aku bercinta dengan si dia tapi akhirnyaa dia kahwin dengan orang lain.....sedihhh nyaaa

  • Thelazywire
    Thelazywire 3 days ago

    Percaya (asad motawh) and bidadari (Ismail izzani) mv keluar at the same time..tapi satu views byk giler..satu lagi tk beberapa org tk suka and i dont know why..dua2 bagus

  • Julia Julia
    Julia Julia 3 days ago

    kelakar pun ade time kartun tu dtg lawan tu hahaha

  • Aliff Aiman
    Aliff Aiman 3 days ago

    Saya nak 100 like ๐Ÿ˜… sebab harini turn 20 hahaha

  • tong drum
    tong drum 3 days ago

    lagu ni mesra pndengar sgt...dgr skli mst nk dgr lg...

  • Muhammad Amir Udin
    Muhammad Amir Udin 3 days ago

    Saya nyayi dekat awek saya dia suka

  • Muhammad Amir Udin
    Muhammad Amir Udin 3 days ago

    Saya harap abang mail ada lagu macam ni best

  • Muhammad Amir Udin
    Muhammad Amir Udin 3 days ago

    Abang ismail lagu abang semua saya hafal

  • Bukan Manusia
    Bukan Manusia 3 days ago

    ๐Ÿ˜”

  • yatie noh
    yatie noh 3 days ago

    โค

  • Lensi Marthen
    Lensi Marthen 3 days ago

    Best lagu ni..

  • Safiah Hj Poli
    Safiah Hj Poli 3 days ago

    Best.

  • erwan erwantos
    erwan erwantos 3 days ago

    Ooo...hok ning lagunye

  • Muhammad Hazim Bin Sulaiman Hazim

    With for faith 4

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid 3 days ago

    i like his hair straight better. who agrees?

  • Ariff Hamid
    Ariff Hamid 3 days ago

    Pinjam rambut ko boleh x Mael?

  • Nurul Hafiza
    Nurul Hafiza 3 days ago

    Sis xleh move on lgi lah lgu nie.

  • SeRonaldo 77
    SeRonaldo 77 3 days ago

    Pelik aku lagu sedap macam nie x ramai plak view.. Lagu bodo macam Babi Shima ramai plak view

  • Kuhanes Messi
    Kuhanes Messi 3 days ago

    Siapa sokong lagu ni best

  • Kuhanes Messi
    Kuhanes Messi 3 days ago

    i am in love with this song

  • Wit Channel
    Wit Channel 4 days ago

    Beautiful song ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

  • thefarahish
    thefarahish 4 days ago

    Kali ni production mana yg buat mv ni??

  • cloud
    cloud 4 days ago

    Siapa dah hafal lirik ni secara tak sengaja.

  • mirul eisha
    mirul eisha 4 days ago

    abg saya tolong subscribe

  • Ikin ali
    Ikin ali 4 days ago

    Lagu best ..mv dia ctew psl ap?? Ak x phm2 lah

    • 2T kirito
      2T kirito 3 days ago

      Mcm ni la pengorbanan laki tu sia2 je sbb last2 pompuan tu kawin dgn org lain jgk

    • Ikin ali
      Ikin ali 3 days ago

      @Muhammad Shah Naiem Suhaidi ohhh..mcmtu ๐Ÿ˜

    • Muhammad Shah Naiem Suhaidi
      Muhammad Shah Naiem Suhaidi 3 days ago

      Mak prempuan tu nak dia kahwin ngan org lain.yg si naim ni still sayang prempuan tu tula dia pgi slamatkan prempuan ni

    • Ikin ali
      Ikin ali 3 days ago

      @Miss Niss ak x phm mv dia ๐Ÿ˜‚..

    • Miss Niss
      Miss Niss 3 days ago

      Tak phm jgkk ๐Ÿ˜‚ tetiba ada org jahat nk bunuh2

  • Nur H J
    Nur H J 4 days ago

    Mail bkn autotune.. Suara smaa dgn live.. Love it.

  • Ita Riyn Ita
    Ita Riyn Ita 4 days ago

    Aahai sedapnya lagu ni,aku yang tahun 90an pun ske hahaha,sbb mnt adik mail ni wey sbb lgu dia kne dgn jiwa aku.